Vår personalpolicy för städ Malmö

Läs hela artikeln om Städpoolen AB i Malmö – nr 8 2011 i Rent.

Städpoolen AB i Malmö är ett mångkulturellt företag med städare från många olika länder och kulturer.

Vi lägger stor vikt vid att hålla personalen motiverad – ett bra utfört arbete belönas. En stor del av våra ansträngningar går ut på att ha en väl fungerande arbetsledning, där våra kunder har en och samma kontaktperson. Grundplattan är kommunikation och att vara i stadig kontakt med både städare och kund.

Vi anser att vi vill kunna ha kul i vårt arbete, man måste kunna göra det roligt och tillfredställande för personalen –vilket inte alltid är så lätt. Vi har i vår bransch problem med monotona moment etc. Trots det är vår erfarenhet att en nöjd städare både mår bättre och tar hand om sina kunder bättre än motsvarande som ser livet allvarligt och arbetet som ett nödvändigt ont.

Vad menar vi med välutbildad personal?

Vid rekrytering, personlighetstestar vi de sökande för att finna de mest lämpliga för vår verksamhet. Vår personal genomgår grundutbildning i allmän städning,
organisationsstruktur, kundkontakt och samarbetsförmåga. Därefter vidareutbildar vi personalen inom respektive specialområde, med avsikten att skapa specialister.

Kompetent Företagsledning

Företagsledningen har lång erfarenhet inom städbranschen och har sammanlagt städat i flera decennier.

Städpoolen AB i Malmö använder sig av L. Ron Hubbards organisations och managementkunskap och är licenserade av WISE International.

Bookmark and Share