Våra anställda på Städpoolen AB

Städpoolen i Malmö AB: Mikael, Bekim och Emad

christina-grohn

Christina Gröhn, VD

Du kan nå mig på 0709-63 20 33 eller christina(at)stadpoolen.com.

Twilight Gröhn, arbetsledare fasta avdelningen

”Hej, jag heter Twilight och arbetar som arbetsledare här på Städpoolen. Man kan säga att jag är en relä punkt mellan städare och kund, då jag ser till att det är ett fungerande samarbete och att eventuella nödsituationer, som sjukdom, brist på kvalité etc. hanteras. Personligen så tycker jag om när det händer mycket nya saker och att träffa nya människor, vilket jag får utlopp för både på mitt arbete och genom olika sportaktiviteter. Jag har själv städat i många år och slutat ett flertal gånger för att prova andra yrkesgrupper, men jag har alltid dragits tillbaka till positiviteten på Städpoolen som jag hoppas att ni också kan erfara.”

Du kan nå mig på 0709-63 20 37 eller twilight(at)stadpoolen.com.

Conny Brandt, driftschef

”Mitt namn är Conny Brandt och jag arbetar som Driftschef och har därmed det övergripande ansvaret över all produktion som sker, både på den reguljära avdelning och specialen. Jag arbetar också med försäljning och har även koll på produktions kvalitén. En av mina favoritsysselsättningar är att jobba med problemlösning, om det är något som inte fungerar som det skall så tar jag itu med det. Min stora passion är fotografering. Jag kan gå upp kl 05.00 bara för att försöka få ett speciellt motiv, eller bara gå omkring på stan för att leta efter annorlunda kompositioner.”

Du kan nå mig på 0709-63 20 32, 040-60 18 232 eller conny(at)stadpoolen.com.

Rolf Ivarsson, försäljare

”Hej mina vänner! Rolf Ivarsson heter jag och har arbetat som säljare i Städpoolen nästan från starten 1992 och gör det fortfarande. Jag trivs ypperligt med mitt arbete. Privat är jag stor älskare av min familj, sport , fönsterputsning, (jag tycker det är avkopplande), och filosofi. Du är varmt välkommen att kontakta mig på 0709-63 20 38 så ska jag se vad jag kan göra för dig.”

Du även kan nå mig på 040-60 18 238 eller rolf(at)stadpoolen.com.

Bekim, städledare

”Jag heter Bekim och har arbetat mer än 10 år på Städpoolen. Mitt arbete består i att delegerar arbete till våra kunder och att kunden får den service han beställt. Det är av vikt att vi håller tidsschemat och strömlinjeformar alla specialarbeten. Jag tycker om att jobba med golvvård och kunna experimentera och hitta nya metoder att arbeta med. Tycker om stressiga situationer, det ökar upp effektiviteten. Jag är utåtriktad, gillar sport i alla former.”

Du kan nå mig på 0739-85 89 36.

Eric Gröhn, faktureringen

”Hej mitt namn är Eric Gröhn och jag ansvarar för faktureringen och lönerna i företaget. Jag började jobba på städpoolen för många år sedan som fönsterputsare. Är en nybliven far och spenderar min lediga tid med min dotter.”

Du kan nå mig på 0709-63 20 31 eller eric(at)stadpoolen.com.

Vladanka, personalvärdinna

”Mitt namn är Vladanka Thool Grozaj och är Värdinna på Städpoolen. De var med glädje jag accepterade detta erbjudande, eftersom kommunikation med andra alltid legat mig varmt om hjärtat. Mina uppgifter består bland annat av att hjälpa tillrätta nyanställda samt förmedla kommunikationer mellan anställda och ledningen. Jag tycker om att gå promenader, helst ute i skogen för att plocka svamp. Har ett stort friluftsintresse.”

Några av våra underbara städare!

Klicka på bilderna för att förstora dem.

Bookmark and Share